ORGANISATIE

Team Night Skate Zwolle

In 2017 hebben wij de eerste editie van de Night Skate Zwolle georganiseerd vanwege het 50-jarige bestaan van Schaatsvereniging Zwolle. Hiermee hopen wij ook de naamsbekendheid van de schaatsvereniging te vergroten. We vinden het gewoon gaaf om zo’n sportief laagdrempelig evenement te organiseren, want in Sportstad Zwolle kan een Night Skate natuurlijk niet ontbreken.

 

Tijdens de tocht worden we geholpen door veel vrijwilligers. Zij regelen het verkeer, besturen de volgauto's en nog veel meer. Wil je ook een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op.

 

Adam - Lindsey - Wouter

Schaatsvereniging Zwolle

De Night Skate Zwolle wordt georganiseerd door Schaatsvereniging Zwolle. Al 50 jaar verzorgt de vereniging trainingen het jaar rond. In de winter wordt er geschaatst in Deventer en Dronten. In de zomer wordt er gefietst en geskeelerd in Zwolle. Daarnaast zijn er zogenaamde 'droogtrainingen' waar gewerkt wordt aan conditie, kracht en schaatstechniek.

De vereniging heeft zo'n 150 actieve leden. De mix van jong en oud maakt het een echte gezinsvereniging.

Sponsoren

Voor de deelnemers is het meedoen aan de Night Skate Zwolle gratis. Maar je zult begrijpen dat er wel kosten gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld voor de muziek, de hesjes van de verkeersregelaars en de vergunning van de gemeente. Daarvoor hebben we sponsoren nodig. Zij hebben het dus mogelijk gemaakt dat de Night Skate Zwolle georganiseerd kan worden. Wij kunnen niet zonder! Wil je ook sponsoren? Neem dan contact met ons op.

De Night Skate Zwolle wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: