INSCHRIJFGELD VOOR MS RESEARCH

De Night Skate Zwolle is een gratis skatetocht, behalve de volgende editie op 24 augustus. Tijdens deze speciale editie halen we geld op voor MS Research. We vragen € 5,00 inschrijfgeld en dit gaat allemaal naar het goede doel.

Dus doe mee, schrijf je in en help je medemens.

Deelname aan de Night Skate vanaf 12 jaar.

LOCATIE, DATA & TIJD

Park de Wezenlanden (basketbalveldje), Wethouder Alferinkweg, Zwolle.


18 mei | 15 juni | 13 juli | 24 augustus | 21 september   


19.00 uur: Stunned Warming Up
19.30 uur: Start


Deelname aan de Night Skate Zwolle vanaf 12 jaar.

GEBRUIK JE KOP, HELM OP!

De organisatie van Night Skate Zwolle stelt het dragen van een helm verplicht en adviseert dringend om overige beschermingsmiddelen (polsbeschermers en kniebeschermers) te dragen. Het niet dragen van deze beschermingsmiddelen kan leiden tot ernstig letsel en zelfs de dood.
Natuurlijk blijft meerijden met of zonder deze beschermingsmiddelen altijd volledig voor eigen risico van de deelnemer zelf.
Veiligheid komt op de eerste plaats. Draag daarom de juiste bescherming. Denk eraan dat je ook veilig thuis komt (lampjes).

INSCHRIJVEN


Met de editie van 24 augustus ondersteunen wij een goed doel. Het volledige inschrijfgeld van € 5,00 gaat naar MS Research.

Door op onderstaande button te klikken kun je gemakkelijk online betalen via iDeal. Na betaling ontvang je een bevestigingsemail in je mailbox.


Let op, we hebben wat problemen met inschrijven via de mobiele telefoon. Daar werken we hard aan. Inschrijven via Ipad, computer en laptop werkt wel.