Gratis Skatetocht

De Night Skate Zwolle is een gratis skatetocht. We vragen geen inschrijfgeld, maar gaan tijdens de tocht met de pet rond.


Schrijf je wel even in, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.


Deelname aan de Night Skate Zwolle vanaf 12 jaar.

LOCATIE, DATA & TIJD

Park de Wezenlanden (basketbalveldje), Wethouder Alferinkweg, Zwolle.


18 september   


Start - 19.30 uur

'After Skate' - 18 september 2020

Dit jaar hebben we iets bijzonders! Een 'After Skate'! Bureau Ruis biedt deelnemers van de Night Skate Zwolle een nazit aan bij het Parkpaviljoen in park De Wezenlanden. Onder het genot van een hapje en een drankje en met lekkere muziek op de achtergrond kan kan je nagenieten van de skate. Het eerste drankje en hapje wordt je gratis aangeboden.


In verband met de geldende regels voor de horeca is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je moet je dus aanmelden en ook jouw telefoon nummer opgeven. Elke bezoeker moet apart aangemeld worden. De gegevens worden enkel gebruikt als er in verband met Corona contact met u opgenomen moet worden. De gegevens worden na 3 weken vernietigd.


Meld je snel hieronder aan zodat je erbij kan zijn!


In de week voorafgaand aan de Skate nemen we contact met je op om te laten of je erbij kan zijn.


--- De 'After Skate' is vol. Je kunt je niet meer voor opgeven, Als er nog plaatsen vrij zijn laten we het vrijdag weten. ---GEBRUIK JE KOP, HELM OP!

De organisatie van Night Skate Zwolle stelt het dragen van een helm verplicht en adviseert dringend om overige beschermingsmiddelen (polsbeschermers en kniebeschermers) te dragen. Het niet dragen van deze beschermingsmiddelen kan leiden tot ernstig letsel en zelfs de dood.
Natuurlijk blijft meerijden met of zonder deze beschermingsmiddelen altijd volledig voor eigen risico van de deelnemer zelf.
Veiligheid komt op de eerste plaats. Draag daarom de juiste bescherming. Denk eraan dat je ook veilig thuis komt (lampjes).

Inschrijven Night Skate Zwolle 18 september

Inschrijven voor de 'After Skate' 18 September (voor iedere deelnemer een aparte aanmelding svp) - De 'After Skate' is vol. Je kunt je niet meer voor opgeven.